Back Flow wierook brander Draak
Back Flow wierook brander Draak
0 Reviews | Review toevoegen

Back Flow wierook brander Draak Deze prachtige keramische brander stand die een draak is een terugstroming brander. Terugstroming betekent dat de rook cascades beneden. Deze branders zijn gemaakt o...

Artikelnummer

5056131102347 

€ 10,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Back Flow wierook brander Draak

Deze prachtige keramische brander stand die een draak is een terugstroming brander. Terugstroming betekent dat de rook cascades beneden. Deze branders zijn gemaakt om wierook kegels branden. Terugstroming wierookkegels een gat in het midden, terwijl de brander een reservoir, een bassin doorstromen. Dit naar beneden stromen van de rook heeft een mooie, bijna magisch effect, het ziet eruit als een waterval van rook. Speciale terugstromen wierook kegels zorgen voor een dikker en zwaarder rook dan gewone wierookrook doen. 

Deze brander stand is een mooie gift of een prachtige wierookbrander als decoratief object in uw huis te hebben. Als je wilt om te roken, dit terugstromen brander staan met een draak decor is een must-have. Ideaal voor gebruik tijdens het mediteren of bij het doen van yoga-oefeningen.

Bij het branden van wierook, is een geurige rook vrij. Wierook wordt vaak gebruikt in therapieën, meditatie en in, vaak religieuze ceremonies. Het kan ook worden verbrand om ruimtes hebben een mooier geur of om insecten te jagen. Met deze mooie terugstroom brander, kunt u nu de geur en de decoratie, als deze brander een prachtige waterval van rook zal creëren. 

In boeddhistische tempels, aanbidders vaak licht en wierook branden, meestal sticks in kleine of grote bundels. Toen ze buigen voor beelden of herdenking plaques van een van beide godheden of voorouders, zwaaien ze de brandende wierookstokjes boven hun hoofd. Wierook is vaak onderdeel van een (religieuze) reinigingsritueel.

De draak is een mythisch monster. In de Westerse wereld, het vuur brandende draak staat voor chaos en kwaad. Niet in Oost-Azië. In dit deel van de wereld, de draak is een overvloedige symbool van vruchtbaarheid. 

Zet deze zeer decoratieve terugstromen brander in uw huis voor mooie effecten en aangename geuren!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.